WERKWIJZE

Voor een unieke ceremonie op maat biedt Maaike Trouwt verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van jullie wensen en budget kan een keuze gemaakt worden uit een van de volgende trouwpakketten van Maaike Trouwt. Trouwen op een zelfgekozen locatie met Maaike als jullie ceremoniespreker hoeft nauwelijks duurder te zijn dan ja zeggen op een officiële trouwlocatie met een trouwambtenaar van de gemeente.

kennismakingsgesprek
voorbereidingsgesprek bij jullie thuis
zeer uitgebreide en persoonlijke ceremonie
€ 875,- inclusief btw
kennismakingsgesprek
telefonisch of digitaal voorbereidingsgesprek
uitgebreide en persoonlijke ceremonie
€ 695,- inclusief btw
kennismakingsgesprek
persoonlijke ceremonie
€ 525,- inclusief btw

Kennismakingsgesprek
In het vrijblijvende kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jullie verwachtingen, wensen en ideeën zijn over jullie huwelijksceremonie. Het is belangrijk om goed te weten wat we van elkaar kunnen verwachten en hoe ik jullie dromen kan realiseren. Ik geef antwoord op al jullie trouwvragen en denk graag met jullie mee. Ook is dit het moment waarop we zien of het van beide kanten klikt. Het kennismakingsgesprek vindt bij voorkeur plaats in de omgeving van Weert.

Voorbereidingsgesprek
Als jullie voor ‘ceremonie zilver’ of ‘ceremonie goud’ kiezen, hebben we een paar weken voor jullie trouwdag een voorbereidingsgesprek. In dit gesprek kan ik jullie beter leren kennen. Wie zijn jullie? Hoe staan jullie in het leven? Wat vinden jullie belangrijk? Willen jullie rituelen met een hedendaagse ‘twist’ om het jawoord juist dát bijzondere accent te geven? De ceremonie nemen we helemaal door. Natuurlijk kunnen familieleden of vrienden een speciale plaats in de ceremonie innemen.

Ceremonie
Welke keuze jullie ook maken, altijd is de ceremonie persoonlijk, sfeervol en professioneel. Op basis van alles wat jullie verteld hebben, maak ik een toespraak die aan jullie wensen voldoet en bij jullie past. Tijdens jullie huwelijksvoltrekking belicht ik graag jullie andere en verrassende kant. Een stijlvolle, gezellige, luchtige presentatie of juist liever serieus? Er is plaats voor alle aspecten uit jullie leven en voor alle emoties die daarbij horen. Vrolijkheid, spontaniteit, maar eventueel ook ernst en ontroering maken iedere huwelijksvoltrekking uniek. Dat maakt jullie trouwplechtigheid en jawoord nu net zo bijzonder!

Reiskosten worden in rekening gebracht.
Voor trouwen in het buitenland geldt een speciaal tarief.
Op zon- en feestdagen uitsluitend ceremonie GOUD.

Willen jullie meer informatie of prijzen aanvragen? Klik hier om contact op te nemen.

Copyright © Maaike Trouwt 2024  |  Maaike Caris  |  06 - 55 33 47 55  |  info@maaiketrouwt.nl  |  kvk: 542 13 932