TROUWWENSEN

trouwwensen-maaike-trouwt

Jullie bijzondere huwelijksceremonie 
Een bijzondere, creatieve en heel persoonlijke trouwplechtigheid die voldoet aan al jullie wensen en ideeën, wie droomt hier niet van? Het is tenslotte een van de mooiste momenten uit je leven! Wat jullie keuze ook is: samen bekijken we hoe we van jullie huwelijksplechtigheid en jawoord een speciaal en onvergetelijk moment kunnen maken.

Trouwen op een officiële trouwlocatie
Willen jullie in een gemeente van jullie eigen keuze trouwen op een officiële trouwlocatie? Alle gemeentes in Nederland kunnen mij benoemen als trouwambtenaar voor één dag. Willen jullie hier meer over weten? Neem hierover vrijblijvend contact met me op.

Ceremonieel trouwen
Meer en meer wordt gekozen voor deze prachtige formule om bijzondere wensen in vervulling te laten gaan. Dit kan op elke gewenste locatie en biedt alle tijd en ruimte voor een creatieve invulling rond jullie JA. De officiële documenten regelen jullie vooraf kort en eventueel kosteloos in jullie eigen gemeente. Ik verzorg later jullie trouwceremonie met zeer persoonlijke touch op jullie droomplek. Op deze manier kan jullie jawoord het verrassende begin zijn van een feestelijke en gezellige trouwdag thuis, een onverwachte start van een jullie feestavond in een chic kasteel, aan de bar van jullie stamcafé, of zelfs tussen de koeien in de wei. Het wordt in elk geval een moment om nooit te vergeten. Trouwen op de locatie van jullie keuze hoeft niet duurder te zijn dan trouwen op een officiële locatie. Neem hierover vrijblijvend contact met me op.

Trouwen in het buitenland
Voor trouwen in het buitenland is ceremonieel trouwen de ideale oplossing! Op die manier kunnen jullie voor elke gewenste trouwlocatie kiezen, zoals bijvoorbeeld een idyllisch Spaans landgoed, een mooi Frans domaine, het vakantiehuis van je ouders, een Italiaans kasteel. Neem hierover vrijblijvend contact met me op. 

Overige mogelijkheden
Andere wensen en mogelijkheden betreffende toespraken voor speciale gelegenheden zijn altijd bespreekbaar. Als jullie elkaar bijvoorbeeld opnieuw de liefde willen verklaren, maak ik daar als ceremoniespreker iets bijzonders van. Of verras je ouders met een bijzondere toespraak van Maaike Trouwt als cadeau op hun zilveren of gouden bruiloft of zelfs een herbevestiging. Ook een sfeervolle speech met emotionele waarde voor een ambtsjubileum, verjaardag of pensionering is mogelijk. Neem hierover vrijblijvend contact met me op.

Ingewijd worden in de geheimen van het trouwambtenaarschap?
Behoefte aan ‘sparren’ met een ervaren ceremoniespreker? Plannen om zelfstandig trouwambtenaar te worden? Begeleiding nodig bij een benoeming als ‘Babs voor één dag’? Ik deel graag mijn kennis en ervaring. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden!

Copyright © Maaike Trouwt 2024  |  Maaike Caris  |  06 - 55 33 47 55  |  info@maaiketrouwt.nl  |  kvk: 542 13 932