Verraste jij je geliefde vanmorgen met ’n ontbijtje op bed? Misschien nog met bubbels ook?! Of heb je een romantisch huwelijksaanzoek in petto voor vanavond? Het huis verlicht met waxinelichtjes, rode rozen, een sfeervol gedekte tafel voor een romantisch diner voor twee!

Valentijnsdag, ook de dag van de stílle aanbidders, de onbekende geliefde. Jij vindt die ander leuk, wordt jouw liefde beantwoord? In het grootste geheim stuur je aan iemand waar je van droomt een kaartje, in de hoop dat de liefde wederzijds is.

Het trouwseizoen barst weer bijna in alle hevigheid los. Vorige week zat ik met maar liefst vier ceremoniemeesters van één bruidspaar aan tafel om een huwelijksvoltrekking door te nemen. Ik had een succesvolle ontmoeting met een stel dat graag eind juni in België door mij op een mooie kasteelhoeve getrouwd wil worden. Morgen heb ik een afspraak met een Belgisch bruidspaar dat juist in Nederland wil trouwen en mij wil leren kennen.

Valentijnsdag ziet er voor mij veelbelovend uit, hoewel ik geen post van een stille aanbidder verwacht. Vanmiddag trouw ik op een romantisch locatie in een pittoresk dorpje een bruidspaar met piepkleine kindjes. Ze zijn heel happy met elkaar en verheugen zich erop als gezin dezelfde achternaam te gaan gebruiken. 14 februari vinden zij een mooie romantische datum, die je makkelijk kunt onthouden. Ook is de bruid jarig, maar dat houden ze geheim.

En ik, … ik ga vanavond met mijn ‘Valentijn’ een hapje eten en aansluitend naar de film. Heel gezellig!