REACTIES

“In de voorbereiding van onze bruiloft waren we op zoek naar een Babs. Na het spreken van Maaike stond de keuze vast. Maaike had oprechte aandacht, zocht de verbinding met ons op en verdiepte zich op een leuke manier in ons leven. De connectie met de kinderen was snel gemaakt en de voorbereidingen naar de bruiloft toe, waren erg leuk!

Tijdens de bruiloft hebben wij bijzonder genoten van de wijze waarop Maaike de ceremonie heeft begeleid. Maaike voelde perfect aan hoe om te gaan met de aanwezigheid van jonge kinderen en wist de juiste snaar te raken. Ze intervenieerde de oudste zoon op natuurlijke wijze in de ceremonie, om zodanig het “ja-woord” te geven.

Wij – en de aanwezigen – hebben enorm genoten van de aanwezigheid van Maaike.
Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor het verzorgen van deze mooie dag!”

Marjolein & Luuk


 

“Lieve Maaike, vanaf de eerste kennismaking met voelden wij een hele prettige klik met je. Je had hele leuke ideeën over hoe we onze kinderen bij de ceremonie konden betrekken. Dit is ook zeker gelukt! Wij, maar ook onze kinderen hebben een fantastische dag gehad waaraan jij een bijdrage hebt gehad. De ceremonie was zoals wij dat graag wilden, niet te formeel en met de nodige humor! Bedankt daarvoor.”

Veel liefs, Bas en Anja


 

“Lieve Maaike, Wat heb je onze dag onvergetelijk gemaakt. Van voorbereiding tot de speech, van begin tot einde pak je alles professioneel aan. Ook zijn de kinderen leuk betrokken bij de ceremonie. Dit was een echte verrassing en dit zorgde voor een van de hoogte punten die dag. Naast dat je professioneel bent, is er ook ruimte voor humor, wat voor een ongedwongen sfeer zorgt. We kijken terug op een prachtige ceremonie, waar jij een belangrijke rol in hebt gespeeld. Bedankt!”

Liefs Roger, Kim, Nina en Sophie


 

“Lieve Maaike, wat keken wij uit naar onze trouwdag waarbij het tot het laatste moment spannend bleef of deze door kon gaan. Wij hebben uiteindelijk onze trouwdag moeten verplaatsen. Mede door jouw flexibiliteit en meedenken is dit helemaal goed gekomen. De nieuwe datum bracht ons een prachtige en zonnige dag. Ook de fijne voorbereidende gesprekken voor de ceremonie moesten grotendeels digitaal. Ondanks dat heb jij dit voor ons prachtig kunnen invullen. De ceremonie was heel persoonlijk, intiem en bevatte ook een goede dosis humor. We hadden natuurlijk veel vooraf samen besproken, maar toch heb je ons weten te verrassen door je eigen creativiteit toe te voegen. Bedankt dat je dit voor ons zo mooi hebt gedaan.”

Liefs, Iris en Robin


 

 

“Lieve Maaike, toen wij voor het eerst met elkaar spraken was het meteen gezellig! De keus dat jij ons zou trouwen, was dus snel gemaakt. Jouw ideeën voor de ceremonie en hoe onze lieve Tommy daar deel uit kon maken, was geweldig! Op de trouwfilm zie je de mooie sfeer. We zouden het heel leuk vinden als we deze nog eens samen konden kijken.”

Veel liefs, Colin & Rowan Chanel

 


 

“Lieve Maaike, dankjewel voor de mooie ceremonie die jij ons hebt gegeven. Tijdens de voorbereidingen al verschillende keren contact met elkaar gehad, wat altijd uit liep op een gezellig gesprek. Je toont echte interesse en kan hiermee de ceremonie zo vorm geven dat ons verhaal op een mooie manier wordt uitgedragen, met humor! Ook hou je rekening met bepaalde verzoeken en denk je goed mee. Van onze gasten hebben we veel positieve geluiden gehoord, dat zegt ook al genoeg. Dankjewel voor jouw grote bijdrage aan onze bijzondere dag!”

Liefs Jaro en Mirjam


 

 

“Bedankt dat je ons op de schitterende 19 september 2019 hebt getrouwd! Na ons kennismakingsgesprek was er voor ons geen twijfel! Door de diverse gesprekken in de voorbereiding heb je goed met ons meegedacht en leuke ideeën aangedragen. Dit heeft geleid tot een een leuke, gezellige en bovenal persoonlijke ceremonie! Nogmaals dank!”

Liefs, Yoshie en Bo

 


“Op 28 september 2019 gaven wij elkaar het ja-woord op de pier van Beachclub Degreez. Het weer was wat onstuimig, maar precies tijdens de ceremonie was het droog en kwam het zonnetje zelfs tevoorschijn. Wat een geluk! De ceremonie was prachtig en geheel naar onze wens. Je hebt ons verhaal op een bijzonder mooie manier verteld. Met warme en hartelijke woorden, aangevuld met de juiste dosis humor. Chapeau! Van onze dierbaren kregen wij complimenten over de goede keuze in jou als trouwambtenaar. “Wat een leuke hartelijke vrouw!” Dat compliment geldt ook namens ons. Ons trouwfilmpje van de ceremonie en toost spreekt boekdelen. Het was meer dan perfect! Nogmaals hartelijk dank voor alles. Wij kijken met een grote glimlach en vlinders in onze buik terug op onze perfecte dag!”

Lieve groetjes, Jasper en Chantal Schmeits

 


 

“Een aantal jaar geleden was ik aanwezig bij de bruiloft waar jij mijn oom en zijn nieuwe vrouw trouwde. Een bijzonder verhaal waar jij iets moois van maakte. Ik kreeg er meteen kippenvel van. Toen Joey mij ten huwelijk vroeg zei ik vrijwel meteen: dan wil ik Maaike Trouwt voor onze ceremonie! Zo gezegd zo gedaan. En ook bij onze ceremonie heb je er die mooie persoonlijke touch aan gegeven, die onze dag helemaal compleet maakte. Bedankt dat je bij onze mooie dag aanwezig wilde zijn!”

Liefs, Joey & Salina Sonnemans

 


 

“Onze bruidsceremonie is in goede handen geweest bij jou. In de voorbereidingen hebben we door persoonlijke gesprekken en telefonisch contact, kennisgemaakt met een professional op het gebied van bruiloften. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt in onze voorbereiding. Met alle zekerheid en vertrouwen en hebben we dit belangrijke moment uit handen gegeven. Je bent gemakkelijk bereikbaar, ontzettend vriendelijk en correct en bovenal was je een toevoeging aan onze mooie dag. Dankjewel!”

Loes en Tom van den Bercken – Bongers

 

 


 

“Voor onze huwelijksceremonie zochten we een ceremoniespreker met een persoonlijke, informele aanpak én met humor. Deze wensen vonden wij helemaal in Maaike. Bij ons kennismakingsgesprek wisten we meteen dat het goed zat. Gasten vroegen aan ons na afloop van de ceremonie of Maaike ons al langer kende? De verhalen die ze over ons vertelde kende zelfs onze familie niet. Het was heel fijn dat de ceremonie zó persoonlijk was en echt op ons en onze relatie gericht. We zouden Maaike zeker aanbevelen aan anderen!”

Groetjes, Sander en Valerie

 


 

“Lieve Maaike, wat een eer om door jou getrouwd te zijn! Tijdens het voorbereidende gesprek wisten we eigenlijk al dat het helemaal zou gaan kloppen. We voelden al meteen een klik. We wisten stiekem eigenlijk al dat je het mooi zou gaan verwoorden. En toen brak onze grote dag aan…wát een prachtig verhaal heb je er van gemaakt. Met een persoonlijke touch, een vleugje humor, een snufje emotie en ontzettend veel liefde heb jij de ceremonie onvergetelijk voor ons gemaakt. We hadden ons geen betere Babs durven wensen. Nogmaals héél veel dank!”

Liefs, Steef & Carolien

 

 


“Toen jij vrienden van ons trouwde, vonden wij dat zo leuk dat de keuze zo gemaakt was! De manier waarop je dat deed sprak ons erg aan. Lekker ongedwongen, spontaan, niet al te formeel en héél persoonlijk. Voor ons een grote plus. De voorbereiding was erg gezellig! Je had aan alles gedacht! Dit zorgde er voor dat we ons totaal niet druk maakten over de ceremonie. Jouw tips over het schrijven van de trouwbeloften waren super. De vragenlijsten die we van te voren invulden zorgden voor een hele gezellige avond! Lekker met een wijntje erbij deze vragen invullen is toch een super voorbereiding?! Wij kijken terug op een ceremonie die alles had: van een traan tot een lach! Het verhaal dat mijn ouders vertelden en de zang van mijn schoonvader wist je mooi op elkaar af te stemmen en dat zorgde voor een geweldige ceremonie. Alles verliep goed! We zullen je zeker aanbevelen bij toekomstige bruidsparen als iemand die veel ervaring heeft, erg betrokken is en hele goede tips geeft.

Maaike, nogmaals bedankt voor ALLES! Groetjes, Stephany en Remco


 

“Lieve Maaike, wij maakten kennis met elkaar op de bruiloft van goede vrienden en jouw stijl sprak ons erg aan. Niet lang daarna zaten we bij jou thuis aan tafel. Wij hadden beiden meteen het gevoel dat jij begreep wat wij wilden, en dat was ook zo. De ceremonie was persoonlijk, luchtig en vol humor. Ook voor onze buitenlandse gasten was de verhaallijn goed te volgen. Wij willen je onwijs bedanken voor de waardevolle bijdrage die je hebt geleverd aan onze onvergetelijke trouwdag.

Stefan & Stephanie

 

 


 

“Wat was het een dag! Zo mooi als alles loopt zoals je het gedroomd hebt! Op het moment dat we bepaalden dat we graag in de Provence wilden trouwen gingen we meteen op zoek naar de mogelijkheden.  Ook qua ceremonie moesten we kijken wat er kon. Via deze site las ik de mooie verhalen over Maaike en heb haar dan ook meteen benaderd. Tijdens het eerste gesprek was er een super klik waardoor ik er meteen het volste vertrouwen in had! Zo speciaal! En dat gevoel klopte volledig. Precies zoals we wilden: een ceremonie met liefde, humor, een traan, maar ook met interactie. Wat was het leuk dat de kids er bij betrokken werden! In 1 woord:  FANTASTISCH! Bedankt lieve Maaike!”

Liefs, Cleo & Jan

 


 

“Lieve Maaike, op 16 september 2017 tijdens de ceremonie bij De Soos hebben wij met een lach en een traan de liefde gevierd. Het kennismakingsgesprek aan jouw keukentafel gaf ons meteen een vertrouwd gevoel en dus was de keuze snel gemaakt. Wat hebben wij genoten van alle voorbereidingen en jouw oprechte betrokkenheid. Ook jouw contact met onze kinderen was erg leuk en wat hebben jullie ons samen verrast tijdens de ceremonie. Twijfels waren er over het wel of niet zelf schrijven en uitspreken van de trouwgeloften. Wat waren we achteraf blij dat we mede door jouw steun het toch gedaan hebben. Het was voor ons “het moment” van de ceremonie, zo oprecht, mooi en puur. Mede dankzij jou kijken wij terug op een zeer bijzondere dag samen met onze kinderen. Hartelijk dank en tot ziens in het Weertse.”

Ferry, Marjan, Phil en Fenna

 


 

“Lieve Maaike, afgelopen zomer ben je met ons mee gevlogen naar Italië om ons te trouwen. Het was een fantastische ceremonie. Je was oprecht geïnteresseerd en betrokken en dat maakte dat de ceremonie heel persoonlijk, (zowel letterlijk als figuurlijk) heel warm en liefdevol was. Wat we ook enorm gewaardeerd hebben is je creativiteit. Dat maakte echt een speciale en onvergetelijke ceremonie!”

Dank je wel!! Thom en Judith

 

 


 

“Lieve Maaike, vandaag, precies een maand geleden, gaven Bram & ik elkaar het jawoord op de pier van Beachclub Degreez. Het weer was onstuimig, maar daar heeft tijdens de ceremonie niemand iets van gemerkt. En dat is mede dankzij jou. Jou warme, hartelijke woorden met aanvullende dosis humor heeft onze ceremonie compleet gemaakt! Al onze dierbaren gaven hun complimenten over hoe persoonlijk je de ceremonie hebt aangepakt. Dat geldt ook voor ons. HET WAS TOP! We hebben van het begin tot het eind enorm genoten van onze prachtige dag die veel te snel voorbij is gegaan. Nogmaals hartelijk dank voor alles. We blijven er met een glimlach terug kijken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om volgend jaar de kist te openen!”

Groetjes & een dikke knuffel Bram & Renate

 


“Lieve Maaike, we willen je heel graag bedanken voor de ceremonie op onze trouwdag op 21 juli 2017. Van tevoren hebben we elkaar regelmatig persoonlijk, telefonisch en via Skype gesproken om je een kijkje te geven in ons leven. Na deze gesprekken en de trouwdag zelf hadden we dan ook het gevoel dat we elkaar al een hele lange tijd kenden. Wat betreft onze ceremonie, die heb je op onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Uit al onze gesprekken heb je de dingen die belangrijk voor ons waren, weten te bundelen tot een mooi verhaal. Zowel wij als onze gasten waren ontroerd, maar konden ook flink lachen tijdens de ceremonie. Zelf denken we er nog vaak met een lach aan terug en krijgen nog heel regelmatig van onze gasten te horen dat je zo leuk gesproken hebt en het écht een toevoeging was om de dag onvergetelijk te maken.We willen je bedanken voor je betrokkenheid voor, tijdens en na onze bruiloft. Een betere trouwambtenaar hadden we ons niet kunnen wensen!”

Liefs, Lindsey & Anthony

 


 

 

“23-6-2017 was de dag waarop Maaike ons trouwde. Van tevoren hadden we een heel prettig gesprek met haar. Dat voelde goed en was ook te merken tijdens de ceremonie, die daardoor heel gezellig en ontspannen verliep. Wij zijn blij met de manier waarop ze dit voor ons heeft georganiseerd. Deze aardige ABN-sprekende dame heeft zelfs nog een stukje in het Limburgs gedaan, dankjewel Maaike!”

Groetjes, Anke en Barry

 

 


 

 


“Onze trouwdag al weer even geleden, maar nog elke dag wordt er hier of daar iets verteld over die voor ons zo mooie dag. Alles was prachtig, van begin tot het einde. Tijdens de ceremonie wist je emotionele momenten heel goed met iets grappigs af te wisselen. Het stukje wat je samen met de kinderen ineen had gestoken was oh zo mooi. We vergeten je nooit, Maaike en zullen nog lang napraten over jou en de rest van die dag. Het is jammer dat we na een jaar van appen, mailtjes en bellen, elkaar niet snel meer zullen ontmoeten. We wonen niet ver van elkaar, dus ben je in de buurt… de koffie staat altijd klaar! Gelukkig hebben we Facebook. Kunnen toch nog een beetje op de hoogte blijven van elkaar. Lieve Maaike, nogmaals bedankt voor wat je voor ons deed.”

Natacha en Geert, Sen en Nele

 


 

 

“Ha Maaike, elkaar ons jawoord geven in de tuin bij onze (schoon)ouders, leek ons fantastisch. En dat was het! De ceremonie was persoonlijk en ongedwongen. Precies zoals we wilden. Ook de mensen die extra bijzonder voor ons waren werden in het zonnetje gezet. Maaike, bedankt voor je mooie woorden. Wat een prachtdag!”

Maud en Frank

 

 


 

 

“Maaike, je hebt een super ceremonie voor ons verzorgd in de Grote Hooimijt op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd, echt fantastisch! Lekker persoonlijk, lekker gek, we hebben er erg van genoten. Alles wat we wilden zat er in, en meer. De vele verrassende persoonlijke touches vonden we erg leuk. Ook onze gasten waren er zeer over te spreken. Mede dankzij jou was het een prachtige dag!”

Tamara en Hans

 


 

 

“Maaike bedankt! Wat hebben we genoten van ons trouwweekend op Hoeve de Peul in Noorbeek! De ceremonie was precies zoals we het wilden, niet te strak en formeel, maar -passend bij het Bourgondische buitenfeest- met ruimte voor een lach en toch een echte bruiloft. Ook onze familie en vrienden waren erg te spreken over je. Het verhaal, de toon, de grapjes, het paste bij ons. Knap gedaan!”

Mike & Marlous

 


“De keuze voor jou als onze trouwambtenaar was in september 2015 heel snel gemaakt. We waren beide enthousiast over de wijze waarop je vertelde over je vak, jouw passie. Dat kon niet anders dan heel erg matchen met onze wens voor een Beach Wedding: fris, licht én stijlvol. En zo werd het ook. De ceremonie paste helemaal bij ons; luchtig en vrolijk. Een warm samen zijn met lieve, fijne mensen. Onder jouw leiding werd het een geheel waarin dé liefde, ónze liefde centraal stond. Je wist onze kern echt te raken. De tijd vloog om en dat kan alleen maar te maken hebben met de manier waarop de vaart erin zat. De anekdotes, teksten… Onze input, was -in jouw jasje gegoten- heel verrassend. De afsluiting waarbij het strandzand samen kwam met onze favoriete kleuren, zal voor altijd in ons geheugen gegrift staan. Woorden die we er zelf aan geven en ook van onze enthousiaste gasten hoorden waren: professioneel, sfeervol, warm, gemoedelijk, bijzonder en fijn. Speciaal en mooi, Maaike.”

Kim en Michel, Tessa


“The ceremony was great, relaxed and casual .. exactly what we were looking for. Maaike kept the focus on us and involved the guests at the right time with keeping the ceremony formal and casual when needed. We have had very positive responses from family and friends on the wedding and way the ceremony was done … several people noted that it reflected our personality very well. Despite our great distance, the contact with Maaike was regular via email, Skype and the day before the wedding when we arrived from Qatar in The Netherlands, she invited us to her house to have an actual face-to-face meet and greet and to go through the details of the wedding for the following day, for which Maaike had several wonderful ideas to further personalize the wedding ceremony, which we appreciated dearly. If we would have to do it again, we would not change anything .. who knows we might be back to renew our vows!”

Elvie and Eugene


 

“Lieve Maaike, wij hadden een geweldig huwelijksweekend op Kasteel Sterkenburg in Driebergen – Rijsenburg met op zondag de mooie door jou verzorgde ceremonie. Het feest van de liefde… Jouw aandeel was daarin heel essentieel en wij vonden het goed te zien hoe Milka en jij een prachtige combinatie waren. Nogmaals veel dank hiervoor. De interactie met jou vonden we heel plezierig en voldeed volledig aan onze verwachting, hierdoor is onze huwelijksceremonie voor ons en onze dierbaren onvergetelijk geworden.”

Liefs, Jos en Jacq

 


“We kijken terug op een prachtige trouwdag in Herberg De Bonte Haan! Van het begin tot het einde hebben we genoten! Iedereen vond de ceremonie heel mooi. Meerdere mensen vroegen ons waar we zo’n leuke trouwambtenaar hadden gevonden. Sommige familieleden zeiden dat als ze hun trouwdag over konden doen, ze het ook op deze manier (ceremonieel MT) deden. Vooral aan het gemis van Stephans moeder besteedde je precies de juiste aandacht, zonder dat het zwaar werd. Het moment waarop haar gedicht werd voorgelezen was moeilijk maar ook heel mooi vond iedereen, zelfs Stephans vader. We willen je bedanken voor het uitprinten van het gedicht. Dat gaan we inlijsten en ergens een mooi plaatsje geven. Fijn dat we jou steeds konden mailen/appen/bellen als er iets was. Mensen die ons vragen of we een leuke en goede trouwambtenaar weten zullen we jou zeker aanraden!”

Groetjes, Stephan en Manon


 

 

“Maaike, wij willen je graag bedanken voor de mooie persoonlijke ceremonie, echt geweldig. Wij hebben heel erg genoten, zonder jou was onze trouwdag op de Stadbroekermolen in Sittard niet zo mooi geweest.”

Jacques & Nanja

 


 

“Wij hebben een super trouwdag gehad op kasteel Vaeshartelt in Maastricht. Het was echt de mooiste dag van ons leven en we hebben van elk moment genoten! De ceremonie was precies zoals wij in gedachten hadden, zelfs veel mooier. Heel speciaal vonden we het, dat onze gasten zo nauw betrokken werden bij de manier waarop we de ringen aangeboden kregen. Zij en ook wijzelf hadden dit nog niet eerder gezien. Iedereen vond het heel geweldig. De ceremonie werd daardoor echt heel bijzonder en zó persoonlijk! Wij willen jou dan ook heel erg graag bedanken voor deze super ceremonie!”

Groetjes, Veronique en Tom Pinxt – Wilhelmus

 


“Maaike bedankt voor alles! Het was een prachtige, speciale ceremonie in Het Mariapark in Sittard. We hebben het -net als onze vele gasten- als heel leuk ervaren! Je hebt je helemaal verdiept in onze wensen en betrok onze kinderen erbij, die zo nu en dan erg aanwezig waren en waarbij jij soms bijna over de autootjes viel. Jouw verrassing op het einde met de  prachtige … surprise, surprise … was echt geweldig. De voorbereiding met jou is heel soepel verlopen. Je hield ons op de hoogte van de vorderingen en gaf Bas en mij tips waar we heel blij mee waren. Het was een heel fijn en gemeend contact. Ondanks de vele paren die je trouwt, wist je al onze ins en outs…

Verbeterpunten zijn er niet, je hebt top voor ons gezorgd zodat wij een onvergetelijke ceremonie en trouwdag hebben gehad. We hadden het niet anders willen hebben!”

Eefje & Bas


 

 

“Op 9 april maakte Maaike in samenwerking met onze kinderen, familie en vrienden de ceremoniële huwelijksplechtigheid op Kasteel De Keverberg in Kessel tot een hele bijzondere, persoonlijke, ontspannen en verrassende gebeurtenis die wij nooit meer zullen vergeten. Maaike, bedankt hiervoor!”

Saskia & Ric, Lucas en Lara, Remco en Esmee

 

 


“Opnieuw JA zeggen tegen mijn allerliefste na 20 jaar. Een verrassing voor onze gasten op mijn 50e verjaardag bij ons thuis. Dit delen met familie en vrienden in zo’n intieme sfeer is goud waard. Al snel na het begin van de ceremonie zag ik tranen van ontroering bij mijn schoonzus en een paar vriendinnen. Daarna werd er volop gelachen en op jouw vragen kwamen zulke leuke en verrassende antwoorden! Iedereen genoot. Onze herbevestiging was in één woord PERFECT! Bedankt voor deze middag met een gouden randje.”
Groet, Eliane

“Wat een mega verrassing voor alle gasten, super! Leuk om in jouw verhaal voor pappa en mamma terug te horen wat wij allemaal opgeschreven hadden. Iedereen was erg enthousiast over je vertelkunsten. Jacco en ik hebben genoten! Complimenten!”
Groetjes, Fabienne


 

“Heel hartelijk bedankt voor jouw betrokkenheid bij ons huwelijk! Twee keer eerder hebben we jou als trouwambtenaar gezien. Wat ons daar in aan sprak, was de overtuiging waarmee jij jouw vak uitoefent en de manier waarop je de ceremonie persoonlijk weet te maken. Nog vóór onze familie wist dat we trouwplannen hadden, dacht jij al met ons mee. We konden meteen bij je terecht. Je nam de tijd om te luisteren, waardoor het heel persoonlijk werd. Verder was je op het goede moment duidelijk, waardoor het gestroomlijnd liep. Taal en tijdstip bleven in balans… MERCI!! Tot ziens in het Weertse!”

Arno en Floor Daniels-Kirkels

 


 

Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we meteen een klik en wisten we zeker dat we door jou getrouwd wilden worden! Tijdens de voorbereidingen waren we blij met jouw goede ideeën en praktische tips. De dag zelf – op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn- klopte helemaal! Je gaf een persoonlijke touch aan de ceremonie op een manier die goed bij ons past. Daarnaast had je nog wat leuke verrassingen voor ons in petto. Een mooiere ceremonie hadden we niet kunnen wensen, heel bijzonder! Heel veel dank voor jouw bijdrage aan deze fantastische dag!

Liefs, Thomas & Liset

 

 


 

 

“Op 1 augustus 2015 trouwde Maaike ons in de  achtertuin van mijn ouders. We kijken terug op een prachtige dag. Het kón voor ons niet mooier, liever, intiemer en specialer. De eerste kennismaking met Maaike was direct vertrouwd en gezellig. Op de dag zelf heeft Maaike er ook alles aan gedaan om het voor ons zo bijzonder mogelijk te maken. Met hier en daar een verrassingseffect en lieve woorden. Wij zullen hier nog heel erg vaak aan terugdenken.”

Liefs, Eva en Boudewijn van Mens

 

 


 

“Met ons gaat alles goed, nog steeds erg gelukkig getrouwd. Onze trouwdag – nu een jaar geleden op De Winselerhof in Landgraaf- was een dag om echt nooit te vergeten, bijzonder en prachtig! Zeker ook dankzij jou!!! Dat mijn vader hier nog bij heeft mogen zijn, is voor mij zo waardevol. We hebben de foto’s en video teruggekeken, echt een genot. Ook aten we de twee ingevroren stukjes bruidstaart, nog steeds overheerlijk! Bezorg je mensen nog altijd één van de mooiste dagen uit hun leven? Je kunt het en doet het echt met volle overgave … zo ontzettend liefdevol.”

Birgith en Roy

 

 


 

 

“Onze trouwdag op Kasteeltje Hattem in Roermond was overweldigend mooi. De ceremonie heeft hier in erg hoge mate aan bijgedragen. Wat hebben we daar veel leuke reacties op gekregen! Wij willen dus vooral jouw bedanken. Onze hoge verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Het proces dat we met jou hebben mogen doorlopen hebben we als erg prettig ervaren!”

Anouk en Nick Jansen-Heetkamp

 

 


maaike trouwt reactie bruidspaar

 

 

“Alweer bijna vier maanden geleden hadden wij een fantastische trouwdag. Jouw woorden in de plechtigheid leverden daar een prachtige bijdrage aan. We kregen daar veel complimentjes over van familie en vrienden. Inmiddels genieten we nog volop van het getrouwde leven en denken we, mede door de prachtige foto’s, vaak terug aan onze dag.”

Clemence en Ernst-Jan

 

 


maaike trouwt reacties

 

“Nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage aan onze geweldige dag! We hebben het voorgesprek met jou en onze „oombtenaar” erbij erg gewaardeerd. Fijn dat onze oom het persoonlijke gedeelte op zich mocht nemen. Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden, waar heel veel mensen bij mochten zijn. Mede jij hebt ervoor gezorgd dat al onze gasten een indrukwekkende ceremonie hebben mogen bijwonen. Velen van onze gasten hebben aangegeven een herinnering te hebben aan deze dag die ze nooit meer zullen vergeten. Wij hebben genoten van elk moment en zijn jou daar erg dankbaar voor.”

Joris en Roy

 


maaike trouwt belgie

 

“We denken nog zo vaak terug aan onze bruiloft eind augustus 2014 in Teuven (B), het zijn fantastische herinneringen! Je hebt de ceremonie geweldig geleid, dat hebben we ook van heel veel gasten mogen terug horen. Je doet dat met veel humor, ervaring en uitstraling! Het gewone leventje heeft ons daarna in een sneltreinvaart weer meegenomen: werk, school, clubjes, vergaderingen, ach ja zo gaat dat in een gezin.
Nu zijn we allemaal even vrij, rollen het oude jaar uit in alle rust (en rommel) en kijken stiekem al om het hoekje naar het nieuwe jaar. Waarin we alles nog beter, sneller en mooier gaan maken, dat begrijp je :-)”

Marloes en Joris

 


maaike trouwt trouwambtenaar

 

“Op 15 augustus 2014 zijn wij in Weert getrouwd. Een fantastische dag, die begon in de Paterskerk. Maaike, als buitengewoon ambtenaar van burgerlijke stand van ‘Maaike Trouwt’, leidde jij de huwelijksceremonie. Jouw vreugdevolle aanpak, met zeer veel aandacht voor details in de voorbereiding van onze trouwdag, maakte een zeer grote indruk. Je stelde ons dan ook niet teleur toen onze grote dag was aangebroken. Professioneel en met veel flair wist jij ons op ons gemak te stellen en onze internationale gasten in de ceremonie te betrekken. Wij zijn jou dan ook zeer dankbaar, dat je onze trouwdag zo’n mooi begin hebt gegeven.”

Natalie en Chris Leijendekker-Doll

 


maaike trouwt

 

“Maaike, we denken met veel plezier terug aan de door jou verzorgde huwelijksceremonie in de Grote Hegge in Thorn. We hebben de ceremonie als zeer persoonlijk ervaren, waarbij je prima onderscheid wist te maken tussen hoofd- en bijzaken. Je humor gedurende de ceremonie zorgde voor een ontspannen sfeer waarin we ons alle twee op ons gemak voelden. Ook je aandacht voor de personen die dicht bij ons staan, stelden we zeer op prijs. Oma van 93 straalde helemaal! Je flexibiliteit op het gebied van onze bassethound Youp maakte het plaatje voor ons compleet. Je bent een topper die we zeker aan iedereen aanraden als trouwambtenaar.”

Sanne en Jeroen Meuwissen-van Loon

 


 

 

“Wij gaven elkaar het jawoord op een prachtige zonnige dag midden in het bos bij Landgoed Ulvenhart in Chaam. Dankzij jouw bijdrage werd het een perfecte dag. In de persoonlijke toespraak heb je heel mooi verwoord wat wij voor elkaar voelen en hoe we in het leven staan. Ook op de voorbereiding kijken we goed terug, je bent een warm en betrokken persoon en het waren hele prettige gesprekken. Kortom dank voor de mooie woorden op onze trouwdag.”

Carla en Rob

 


 

 

“Maaike, hartelijk dank voor onze fijne trouwceremonie door jou verzorgd in het Wereldmuseum in Rotterdam. Veel gasten waren verbaasd dat jij mij alleen als heel klein meisje gekend hebt en Hajo helemaal niet kende, zo persoonlijk vonden ze de toespraak! We kregen veel leuke reacties op het planten van het boompje, vlak na ons jawoord. Dat gaat een mooie plek in de tuin van ons nieuwe huis krijgen! Een mooie herinnering aan onze trouwdag!”

Pleun en Hajo

 


 

“Onze trouwdag in het wonderschone Thorn was geweldig, niet in de laatste plaats door de geweldige manier waarop Maaike ons in de echt verbond. Geen homohuwelijk zoals zij het verwoorde, maar een huwelijk van twee mensen van hetzelfde geslacht. Je houdt van elkaar en belooft dat je er voor de rest van je leven voor elkaar zult zijn. In de trouwzaal waren ruim 200 mensen aanwezig die hebben genoten van de bijzondere en treffende manier waarop Maaike in korte tijd ons leven samenvatte. Vol humor, maar ook met een serieuze ondertoon. En dat mag natuurlijk ook op zo’n belangrijke dag. Maaike nogmaals van harte bedankt en wij weten zeker dat je nog vele mensen op deze wijze extra gelukkig zult maken op ‘hun’ dag.”

Huub Bosch en Patrick van Nieuwenhoven

 


loes-reactie

 

“Ik denk dat het nu zo’n twee jaar geleden is dat we elkaar leerden kennen vanuit een zakelijke invalshoek. Jij als buitengewoon trouwambtenaar, ik als weddingplanner. Wie had gedacht, dat jij enige tijd later ook ons in de echt zou verbinden?! We hebben enorm genoten van de voorbereiding van onze bruiloft. Het voorgesprek met jou was heel bijzonder, je trouwt tenslotte niet zomaar en in dit gesprek wordt er echt stilgestaan bij waarom je voor elkaar kiest. In De Uffelse Molen in Haler vatte je in jouw toespraak op onze mooiste dag 10 jaar liefde samen. Zeer herkenbaar, emotioneel, maar ook met de nodige humor waar wij zo van houden. Maaike, het was in één woord: top!.”

Loes en Remco Heijmans-Beek

 


Copyright © Maaike Trouwt 2024  |  Maaike Caris  |  06 - 55 33 47 55  |  info@maaiketrouwt.nl  |  kvk: 542 13 932